tuinman

Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij. Dat zijn de vragen die we hier proberen te beantwoorden.

 

Wie zijn wij

wie zijn wijTuinman 24/7.nl is een website die is opgezet om te bemiddelen tussen consumenten die graag snel en gratis offertes willen vergelijken en bedrijven die graag een offerte willen kunnen uitbrengen. Op dit moment bestaat ons team uit 4 collega's en we houden ons allemaal bezig met het vergelijken van prijzen en opvragen van offertes bij verschillende bedrijven. Doordat we met zijn vieren zijn kunnen we uw aanvragen ook 7 dagen per week verwerken.
Wij zijn zelf geen tuinman of hoveniersbedrijf, maar wij hebben ons gespecialiseerd in het opvragen van offertes. We doen dat al sinds 2001 en kunnen inmiddels dan ook snel offertes opvragen bij honderden verschillende bedrijven.

Wat doen wij

Bij tuinman 24/7 zoeken wij 7 dagen in de week en altijd binnen 24 uur de meest geschikte bedrijven voor uw opdracht, zodat u razendsnel de voordeligste offertes kunt ontvangen. Om deze taak zo onafhankelijk mogelijk uit te kunnen voeren bieden wij alle vakbekwame tuinmannen de kans om zich gratis bij ons aan te melden. Wij zullen dus ook nooit zelf offertes uitbrengen.

Partners

Tuinman 24/7 is een website die gericht is op het snel opvragen van offertes bij tuinmannen. Wij vragen echter niet alleen offertes op bij tuinmannen, maar kunnen ook snel offertes opvragen voor o.a. dakdekkers, schilders, en stukadoors. Verder zijn wij ook nummer 1 in het vergelijken van cv onderhoudscontracten